Så får du fastare byst

Med åren får vi kvinnor allt slappare byst. Det är också vanligt att bysten ser annorlunda ut efter att du har fött barn och ammat. Du kan dock få din fastare byst tillbaka genom att träna eller genom att göra ett ingrepp. Det finns inga rätt och fel i dessa lägen utan allt handlar om vad du själv känner dig mest bekväm med. Du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna genom att hålla dig till en hälsosam livsstil och träna regelbundet.

Olika husmorstips

Det finns många naturliga ingredienser som du kan använda för att få en lite stramare och fastare byst. Ett exempel är att vispa en äggvita tills den blir vit och fluffig, som när du gör en maräng. Lägg detta över dina bröst och låt det sitta i ungefär 30 minuter. När du är klar kan du skölja med gurkvatten för bästa effekt. Avsluta sedan med lite kallt vatten. Äggvita innehåller flera ingredienser som gör att huden stramar åt. Mogna bananer är ett annat livsmedel som ofta rekommenderas. Du behöver bara mosa en eller två stycken till en smet och lägga dem på brösten. Se till att sätta på en BH direkt så det inte rinner ner på resten av kroppen. Efter cirka 30 minuter kan du skölja bort det.

Lyft dina bröst med ett ingrepp

Om du verkligen vill vara säker på att din byst ska återfå sin forna glans är det ett skönhetsingrepp som ger bästa resultat. Hos proffsiga Motiva är du i goda händer och kan känna dig trygg med att de sätter säkerheten först. De skräddarsyr ett resultat till dig baserat på din byst och dina förutsättningar. När du har genomgått en operation kan du räkna med ett helt naturligt resultat som du kommer bli mycket nöjd med. Innan detta kommer du självfallet få komma på en konsultation och gå igenom dina önskemål och dina förväntningar. Deras kirurger finns tillgängliga på flera olika platser runt om i Sverige inklusive Stockholm och Göteborg.

Träna dig till en fastare byst

Det finns även många övningar du kan göra för att se till att hålla din byst så fast som möjligt. De övningar som du bör få in i din träningsrutin är armhävningar och bröstpress. Du bör även träna regelbundet med hantlar och göra plankan. Detta är övningar som specifikt tränar bröstmusklerna och därför ger ett väldigt bra resultat när du vill lyfta upp din byst. Anpassa dig efter ditt eget träningsschema men se till att du tränar regelbundet. Inte bara för bysten utan också för din allmänna hälsa och ditt välmående överlag.

alante-x