Söndagstraditioner.

Söndagar är hör till mina favoritdagar. Ofta oplanerade med rum för mina söndagsrutiner. Idag har varit en alldeles fantastisk söndag utöver det vanliga. Fantastiskt väder, fantastisk träning och fantastisk sambo.

Efter att ha lagt mig redan kl 19.30 igår bestämde jag mig för att det var nog med vila och begav mig ut för att se hur  barfotaskorna från Merrell fungerade i löparspåret med lugn löpning i solen. Söndagarna är trots allt till för löpning! Merrell skorna var lika fantastiska till löpning som de var under cirkelpasset i fredags. Utan tid att passa passade jag på att besöka nyöppnade Friskis & Svettis Hagastaden för lätt träning. Chins, lats, TRX-rodd samt magövningen som Lofsan lärde oss i fredags hann jag med innan jag begav mig hemåt igen fylld av energi!

Nu står chilin på kokning, likt alla andra söndagar. Recept kommer i separat inlägg för er som är sugna.

Hoppas ni har haft en lika ljus och härlig söndag som mig!

Merrell under löpning

Merrell på gymmet (Ja, jag fick tvätta de innan jag gick in på gymmet)

Friskis&Svettis Hagastaden, Crossfit hörnan

Efter-träning-lunch

Chili in the making

Mellanmål.. med Cremant, apelsin och 85 % choklad.. i väntan på Chilin.

 

 

One thought on “Söndagstraditioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>