Bonuspass och en aktiv helg!

Mina helger består allt mer ofta av städning och soffhäng, snarare än sociala aktiviteter. Tidigare försökte jag träffa så mycket vänner som möjligt och fick lite ångest av att sitta hemma en lördagkväll, men numer blir jag lite glad av tanken på att få spendera helgen med att städa.

Efter en supersocial vecka blev mitt humör denna lördag lite för rastlös när städningsmomenten var slut, och soffan lockade inte lika mycket som tidigare helger, därför vände jag mig till gymmet för ett bonuspass! Lördagar är för mig heliga vilodagar, men denna lördag behövde rastlösheten ur kroppen. Och oj, vilket bonuspass det blev!

Dessa övningar fick jag med i mitt bonuspass

 • Rodd
 • Militärpress
 • Rygglyft med 20 kg vikt
 • Sidoböj med 20 kg
 • Lat pull downs
 • Sit-up med vikt
 • Chins med hjälp
 • Barbell biceps curl
 • Barbell upright row

Söndagar=löpardagar! Idag var jag beslutsam om att hitta en ny runda då Kungsholmen-runt börjar bli lite uttjatad. I snöstormen testade jag istället Ulvsundasjön-runt, en runda som bör vara helt fantastisk när slasket avlägsnat sig!

Efter 6 träningspass denna vecka är min kropp nu helt slut. Såhär i efterhand känns det lite dumt, kroppen behöver vila.

 

3 thoughts on “Bonuspass och en aktiv helg!

 1. Helena

  Åh – tack för påminnelsen om att den där sjön existerar! Är också lite less på good old Kungsholmen… BRA jobbat btw, det var inte det skönaste vädret idag direkt… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>