Älska det du gör! – I’m with Friends

Igår kom ett brev på posten med något jag längtat efter länge – Min “Gör det du älskar” t-shirt från I’m with Friends! “Gör det du älskar”-tröjan var I’m with Friends december-design, designad av Mattias Forsberg, tröjorna från I’m with Friends säljs nämligen bara en månad i taget. Förutom att designen är sjukt glad och snygg så gillar jag vad den står för. Just därför är jag extra lycklig för den!

Jag spenderade en kväll under mellandagarna till att läsa den fantastiska artikelserien om att göra det du Älskar hos I’m with Friends. Sex personer delade sina berättelser om hur de ser på att göra vad de älskar. Till en början kände jag avund i min vintertrötta formsvacka. När jag började fundera kring vad jag egentligen gör, och framförallt vad jag hellre skulle vilja göra, inser jag att jag redan gör vad jag älskar – Jag har bara gjort det tillräckligt länge för att glömma hur det är att göra något som jag inte älskar.

Det är få förunnat att göra vad de älskar, därför är jag glad att jag kan känna peppen nästintill var dag jag går till jobbet.

…och från och med nu är det bara att dra på sig den här tröjan varje dag jag tvivlar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>